Szűkítő

Szűkítő

Huitong különleges Steel Co., Ltd, a híres kínai szűkítő gyártója és szállítója, felszerelt egy termelő gyár és a vállalat és a szakmai szűkítő exportőre és eladó, mindig várjuk, hogy vásárolni, és kiváló minőségű cső szűkítő nagykereskedelmi, cső szűkítők excentrikus szűkítő.

Csevegj most

Termék részletek

Huitong speciális acél Co., Ltd. a vezető kínai szűkítő gyártója és szállítója, felszerelt egy termelő gyár és a vállalat és a szakmai szűkítő exportőre és eladó, mindig várjuk, hogy vásárolni, és kiváló minőségű cső szűkítő nagykereskedelmi, cső szűkítők excentrikus szűkítő Koncentrikus szűkítő, acélcső szűkítő üzemünkben.


Egy szűkítő lehetővé teszi, hogy a cső-méret változás a rendszer hidraulikus áramlási követelmények teljesítésére, vagy alkalmazkodni a már meglévő csővezeték különböző méretű. Szűkítő általában koncentrikus szűkítők, de excentrikus szűkítők segítségével szükség esetén ugyanazon felső - vagy alsó-of-pipe szintjének fenntartása.


Reducer


Htongsteel vált, mint az egyablakos vezető megoldásszállító szűkítő minden igényt kielégít. Vagyunk az egyik legnagyobb exportőre & stocker, szűkítő, Kínában. Termékeink széles körben használták számos területén otthon és külföldön egyaránt. Minden osztály van, tökéletes irányítás és a teljesen automatizált gyártási annak érdekében, hogy a legjobb minőségű termékeket és gyors szolgáltatásokat kínálunk.


Reducer【Products】

Koncentrikus szűkítő, szén-dioxid-CON szűkítő, rozsdamentes acél CON szűkítő acél, ötvözött acél CON szűkítő, CON szűkítő, excentrikus szűkítő, ECC szűkítő, ECC-szűkítő szén-acél, rozsdamentes acél ECC szűkítő, ötvözött acél Ecc szűkítő.


Méret 【】

Ki átmérő: Zökkenőmentes szűkítő: 1/2"- 24", hegesztett szűkítő: 26 "- 48".

Vastagság: SCH20 - SCH160


【Materials】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Kapcsolódó keresés: szűkítő cső, cső, szűkítők excentrikus szűkítő Koncentrikus szűkítő, szűkítő acélcső.Te, küldjön kérdések welocome, a legjobb ajánlat lesz küldött-hoz Ön hamarosan!

Egy pár:Rozsdamentes acél Square Bar Következő:Rozsdamentes acél kerek Bar

Vizsgálat