Cső póló

Cső póló

Egy póló a leg--bb mindennapi csőszerelvény. Érhető el minden belső csavarmenettel csatlakozóval, minden oldószer sockets hegeszteni, vagy ellenzi az oldószerrel hegesztés aljzatok és egy oldalon outlet női szálak. Használatos

Csevegj most

Termék részletek

Huitong speciális acél Co., Ltd. híres kínai cső póló gyártója és szállítója, felfegyverez-val egy termelő gyárban és a cég, és szakmai cső póló exportőre és eladó, mindig várjuk, hogy vásárolni, és kiváló minőségű cső felszerelése póló, pólók cső, cső póló nagykereskedelmi, 3 módon cross póló, cross póló üzemünkben.

Egy póló a leg--bb mindennapi csőszerelvény. Érhető el minden belső csavarmenettel csatlakozóval, minden oldószer sockets hegeszteni, vagy ellenzi az oldószerrel hegesztés aljzatok és egy oldalon outlet női szálak. Ez hozzászokott összeköt, vagy hasít a a folyadékfogyasztás. Ez egy olyan típusú cső illeszkedő, melyik, T-alakú két kivezetéssel, amelyek a fő vonal a kapcsolatot 90 °. -A ' egy rövid darab cső, egy oldalsó aljzat. Egy póló használatos különböző átmérőjű csövek csatlakoztatása vagy a cső fut irányának megváltoztatása. Készülnek a különböző anyagok és a különböző méretben kapható, és befejezi. Ezek széles körben használják földgázvezeték-hálózatok közlekedési kétfázisú folyadék keveréke. Vannak kategorizálva, mint: egyenlő póló és egyenlőtlen póló.

Amikor a fióktelep a mérete megegyezik a fejléc csövek, egyenlő póló használják, és amikor az ág mérete kisebb, mint a fejléc mérete, csökkent póló fogja használni. Leggyakoribbak a szívó- és nyomócsonkja azonos méretű póló. Néhány ipari pólók egyenes póló, csökkenti a póló, kettős ág póló, kettős ág csökkentése póló, kúpos póló, kettős ág kúpos póló, Bullhead póló, kúpos csökkentése póló, kettős ág kúpos csökkentése póló, tangenciális póló, és kettős ág tangenciális Tee.The pólók a fenti alakzat és szerkezet alapján vannak kategorizálva. A kérelem végrehajtásához szükségesek alapján is sorolható.

Htongsteel egyike a vezető kínai cső póló gyártók és szállítók, ha meg szeretné vásárolni, vagy vásárlás minőségi póló pro professzionális cég, gyári, eladó, és exportőr, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk.

Specifikáció:

Varrat nélküli: 1/2 '' - 24'', hegesztett: 24''-96'', vastagság: SCH10-XXS

Osztályos és anyaga:

Rozsdamentes acél: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Ötvözött acél: ASTM A234 WP12, WP11, WP22 WP5, WP9, WP91.

Acél szabvány:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Kapcsolódó keresés: cső felszerelése póló, póló cső, cső, póló 3 módon cross póló, Cross póló, egyenlő póló, acél egyenlő póló, rozsdamentes acél egyenlő póló, ötvözött acél egyenlő póló, t-idom szűkítő, acél t-idom szűkítő, t-idom szűkítő rozsdamentes acél, ötvözött acél t-idom szűkítő.


Egy pár:Kereszt Következő:Rozsdamentes acél tekercs

Vizsgálat