Karimás

Karimás

Karimák általában akkor használják, ha van egy szelep, a soros eszközök és/vagy a berendezések fúvókák kapcsolat kapcsolatra szükség. Karimás szerelvények általában magában foglalja megnyomja a j két felületek

Csevegj most

Termék részletek

Huitong különleges acél Co., Ltd. híres kínai karimás gyártója és szállítója, felfegyverez-val egy termelő gyárban és a cég, és szakmai karimás exportőr és eladó, mindig várjuk, hogy vásárolni, és nagykereskedés minőségi karimák, acél karima, pipe fitting karima, szén-acél karima, rozsdamentes acél karimák üzemünkben.

Karimák általában akkor használják, ha van egy szelep, a soros eszközök és/vagy a berendezések fúvókák kapcsolat kapcsolatra szükség. Karimás szerelvények általában magában foglalja megnyomja a két felület szorosan együtt kell csatlakoznia, menetes csavarok, ékek, bilincsek, vagy egyéb módon nagy nyomó erők alkalmazásának. [16] gyakran egy tömítés, csomagolás, vagy az o-gyűrű telepítve van között a karimák szivárgásának megelőzésére, de azért néha lehet használni csak egy speciális zsír, vagy semmi, ha az érintkező felületekre pontosan képződnek. Karimák célja, hogy a következő nyomás minősítések: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb és 2500 lb vagy 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar és 150 Bar. Különböző típusú peremek állnak rendelkezésre, szerkezeti jellemzőit típusától függően. Többek között az alábbi típusú karimák általánosan használt csővezeték. Ezek a karimák állnak rendelkezésre különböző néző, mint emelt arc, lapos arc, gyűrű közös arc stb.

Karimás, mint alul:

Bebújós karimák, vak karima, kör közös karimák, hegesztő karimák, pereme, Socket Hegesztőtoldatos karimák, menetes karima.

Csúszik a karimák csúszott át a csövet, és majd hegesztett belül és kívül egyaránt elegendő erőt és megakadályozza a szivárgást. Ez a karima nyakát hegesztés helyett által használt sok felhasználó miatt az alacsonyabb költségek, és azt a tényt, amikor a vágás kisebb pontosságot igényel cső hossza.

Vak Karima nem kell unalmas, és használják, hogy állítsa le a csőrendszer vagy vazallus megnyitása. A tervezés lehetővé teszi a könnyű hozzáférést vazallus vagy vizsgálati célra csőrendszer. Vagy hubok a a gyártó választása nélkül lehet benyújtani.

Hegeszthető karimák célja, hogy csatlakozik a csőrendszer által tompahegesztés nyak. Ezek drága miatt a hosszú nyaka, de lehetőleg a magas hangsúlyozza, hogy a cső, csökkenti a stressz alkalmazások. A nyak, vagy a hub, továbbítja a stressz koncentrációja az alapja a perem. A fokozatos átmenet a vastagsága az alapja a hub, hogy a fal vastagsága a csikk hegesztés fontos megerősítése a perem biztosítja. Turbulencia és az erózió csökkentették a megfelelő furat mérete a cső és a karima.

Csatlakozó karimák egy csúszását karimák vázlat a hasonló, de a furat óramutató unatkozik, fogadja el a cső. A fennmaradó furat átmérője megegyezik a belső cső átmérője. A sarokvarrat körül a hub a perem a perem tulajdonít a cső. Egy választható intervallum hegesztés alkalmazható alkalmazások magas stressz. A legnagyobb használata magas nyomású rendszerben például a hidraulikus és gőz sor.

Kör közös karimás újra hasonlít a slip karima, de megvan a radius találkozásánál a furat és a karima elhelyezésére egy kör helyettes vége. Az arc, a helyettes végén képezi a karima tömítés arcát. Alkalmazásai, ahol a csővezeték rendszerek részei kell, gyorsan és könnyen lehet leépíteni, ellenőrzés vagy a csere.

Osztályos és anyagok

F304 ASTM A182, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L ÉS 321, 310S, 904 L, S31803, F51.

Karimás

Bebújós karimák, vak karima, kör közös karimák, hegesztő karimák, pereme, Socket Hegesztőtoldatos karimák, menetes karima

Szabványos karimás

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Specifikáció

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Nyomás-értékelések

Osztály: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K.

Tömítő felület

FF, RF, LJ, FM, R.T.J, REMETE KRISZTIÁN

Alkalmazás:

A rozsdamentes acél karimás széles körben használják az összekötő csővezeték az ásványolaj, kémiai, hatalom, gáz, víz, csővezetékeket, hő ex-váltó, hajóépítési, építőipari.

Karimás csatlakozások ellát-hoz lenni több terjedelmes, mint más kapcsolatok, de tud előad jól-ban igényes alkalmazások, mint például a nagy és vízzel vízerőmű rendszerek.

Kapcsolatos kutatás: Karimák, acél karima, cső szerelési karimával, szénacél karimás, rozsdamentes acél karimás, karimás gáz, olaj karima, Acél karimák, olaj cső karima, bebújós Behegesztett karimás, így karima, tehát RF karima, hegesztett nyak Véglap, Welded-nyak karima, WN karima, WN RF perem, WNF karimás, LJ karimák, karimás Dalma, karimák Dalma, TH karimák, TH karima, TH menetes karima, Socket weld karimák, SW karimák, Socket weld SW karimák , karimák, Socket weld cső karimák, pereme, PT karimák, hegesztett lemez karimák, szénacél karimák, rozsdamentes acél karimák illeszkedő cső.


Egy pár:Rozsdamentes acél csík Következő:Kereszt

Vizsgálat