Kereszt

Kereszt

Kereszt szerelvények 4-utas szerelvények is nevezik. Ha egy szárnyvonal teljesen áthalad egy pólót, a szerelés válik egy kereszt. A kereszt van egy belépő és három irodák vagy vétek vers. Gyakran van így

Csevegj most

Termék részletek

Huitong különleges Steel Co., Ltd, a híres kínai cross gyártója és szállítója, felszerelt a a termelő gyárat és a cég, és mint egy profi exportőre és eladó, mindig várjuk, hogy vásárolni, és nagykereskedelmi kiváló minőségű cső kereszt, kereszt-út 4 felszerelése, cross, felszerelése, 4 utas kereszt csőszerelvény üzemünkben.

Kereszt szerelvények 4-utas szerelvények is nevezik. Ha egy szárnyvonal teljesen áthalad egy pólót, a szerelés válik egy kereszt. A kereszt van egy belépő és három irodák vagy vétek vers. A sokszor oldószer hegesztett aljzat véget ér, vagy a női menetes végét.

Kereszt szerelvények generálhat egy hatalmas mennyiségű stressz a cső a hőmérséklet-változás, mert négy csatlakozási ponthoz tartozó középpont. A póló úgy viselkedik, mint egy háromlábú széken, míg egy kereszt úgy viselkedik, mint egy négy--lábú széken is több állandó, mint egy kereszt, egy pólót. (Geometriailag, "minden 3 nem kollineáris pont határozza meg a repülőgép" így 3 lába eleve stabil.) Keresztek gyakoriak fire öntözőberendezések, ahol hangsúlyozza okozta hőtágulás általában nem probléma, de nem a víz miatt az extra költség, mint használ két pólót.

Htongsteel vált, mint az egyablakos megoldás vezető szolgáltató a cső cross követelményeinek. Mi vagyunk az egyik legnagyobb exportőre és cső forgalmazók cross Kínában. Termékeink széles körben használták számos területén otthon és külföldön egyaránt. Minden osztály van, tökéletes irányítás és a teljesen automatizált gyártási annak érdekében, hogy a legjobb minőségű termékeket és gyors szolgáltatásokat kínálunk.

Méret:

Varrat nélküli: 1/2"- 24", hegesztett: 24"- 96"

Vastagság:

SCH10-XXS

Anyagok:

Szénacél: ASTM A234 WPB, A234 WPC, A420 WPL6.

Rozsdamentes acél: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Ötvözött acél: ASTM A234 WP12, WP11, WP22 WP5, WP9, WP91.

Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Kapcsolódó keresés: cső cross, szerelés, szerelési kereszt kereszt 4 utas, 4 utas kereszt csőszerelvény.

Egy pár:Karimás Következő:Cső póló

Vizsgálat