Fekete rozsdamentes acéllemez leválik

Fekete rozsdamentes acéllemez leválik

Fekete rozsdamentes acéllemez van lágyítva, ami egyfajta hőkezelés, valójában a rozsdamentes acéllemezek többsége fekete, a gyártás után jobb lesz, és a hideghengerelt rozsdamentes acéllemez fényes, mivel a felület 2B befejezés.

Csevegj most

Termék részletek

2 B felszíni hideg hengerlés hőkezelés, pácolás után, majd a hengerlés befejezése, hogy a felület mérsékelten fényes legyen. Mivel a felület sima, könnyen őrölhető, a felület fényesebbé válik, széles körben használható, például edények, építőanyagok stb. A felületkezelés használata a mechanikai tulajdonságok javítására, szinte minden felhasználásra.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Ha fekete rozsdamentes acéllemezre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a részletek specifikációjához, meg kell írni a megállapodás levélét, hogy megerősítse az összes részletet, mivel kevés a vásárló, hogy megvásárolja a fekete rozsdamentes acéllemezt, ez nemesacél lemez ritkán fordul elő a piacon, és több folyamatra van szükség ahhoz, hogy megfeleljen a követelményeinek.Black Stainless Steel Plate Annealed


Rozsdamentes acél a termelésben, hogy csökkentse vagy megszüntesse mindenféle egyenlőtlen jelenséget az acélban, számos fontos intézkedést tett az acél korrózióállóságának javítására.


Szívesen várjuk érdeklődését, a legjobb árajánlatot és a technikai adatlapot hamarosan elküldjük Önnek!

Ha bármilyen kérdés merül fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Tel: +86 029 84510010

E-mail: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Egy pár:Duplex 2205 rozsdamentes acéllemez Következő:2 hüvelykes rozsdamentes acél 201 cső

Vizsgálat