Acél karima

Acél karima
Chat Now
Termék részletek
Termék részletek

       

Karimák általában akkor használják, ha van egy szelep, a soros eszközök és/vagy a berendezések fúvókák kapcsolat kapcsolatra szükség. Karimás szerelvények általában magában foglalja megnyomja a két felület szorosan együtt kell csatlakoznia, menetes csavarok, ékek, bilincsek, vagy egyéb módon nagy nyomó erők alkalmazásának. [16] gyakran egy tömítés, csomagolás, vagy az o-gyűrű telepítve van között a karimák szivárgásának megelőzésére, de azért néha lehet használni csak egy speciális zsír, vagy semmi, ha az érintkező felületekre pontosan képződnek. Karimák célja, hogy a következő nyomás minősítések: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb és 2500 lb vagy 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar és 150 Bar. Különböző típusú peremek állnak rendelkezésre, szerkezeti jellemzőit típusától függően. Többek között az alábbi típusú karimák általánosan használt csővezeték. Ezek a karimák állnak rendelkezésre különböző néző, mint emelt arc, lapos arc, gyűrű közös arc stb.rólunk


Htongsteel vált, mint az egyablakos megoldás vezető szolgáltató a acélcső, acéllemez, acél bár & acélcső szerelvények követelményeinek. Mi vagyunk az egyik legnagyobb exportőr & forgalmazók rozsdamentes acél cső, rozsdamentes acél lemez & rozsdamentes acél Bar Kínában. Termékeink széles körben használták számos területén otthon és külföldön egyaránt. Minden osztály van, tökéletes irányítás és a teljesen automatizált gyártási annak érdekében, hogy a legjobb minőségű termékeket és gyors szolgáltatásokat kínálunk.


Ha Ön az a szándéka, hogy megértsék us, majd hív ez hamarosan.

Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


HUITONG egy híres kínai rozsdamentes acél csövek/csövek gyártója és szállítója, felszerelt egy termelő gyár és a vállalat és profi acél karima exportőre és eladó, mindig várjuk, hogy vásárolni, és nagykereskedelmi kiváló minőségű acélból a karima üzemünkben.

Vizsgálat