Rozsdamentes acél cső illeszkedő határokon

Rozsdamentes acél cső illeszkedő határokon

Kereszt szerelvények 4-utas szerelvények is nevezik. Ha egy szárnyvonal teljesen áthalad egy pólót, a szerelés válik egy kereszt. A kereszt van egy belépő és három irodák vagy vétek vers. A sokszor oldószer hegesztett aljzat véget ér, vagy a női menetes végét. Kereszt szerelvények generálhat egy hatalmas mennyiségű...

Csevegj most

Termék részletek

Kereszt szerelvények 4-utas szerelvények is nevezik. Ha egy szárnyvonal teljesen áthalad egy pólót, a szerelés válik egy kereszt. A kereszt van egy belépő és három irodák vagy vétek vers. A sokszor oldószer hegesztett aljzat véget ér, vagy a női menetes végét.


Kereszt szerelvények generálhat egy hatalmas mennyiségű stressz a cső a hőmérséklet-változás, mert négy csatlakozási ponthoz tartozó középpont. A póló úgy viselkedik, mint egy háromlábú széken, míg egy kereszt úgy viselkedik, mint egy négy--lábú széken is több állandó, mint egy kereszt, egy pólót. (Geometriailag, "minden 3 nem kollineáris pont határozza meg a repülőgép" így 3 lába eleve stabil.) Keresztek gyakoriak fire öntözőberendezések, ahol hangsúlyozza okozta hőtágulás általában nem probléma, de nem a víz miatt az extra költség, mint használ két pólót.


Huitongsteel vált, mint az egyablakos megoldás vezető szolgáltató a cső cross követelményeinek. Mi vagyunk az egyik legnagyobb exportőre & cső forgalmazók cross Kínában. Termékeink széles körben használták számos területén otthon és külföldön egyaránt. Minden osztály van, tökéletes irányítás és a teljesen automatizált gyártási annak érdekében, hogy a legjobb minőségű termékeket és gyors szolgáltatásokat kínálunk.

Méret:

Varrat nélküli: 1/2"-24", hegesztett: 24 "-96"

Vastagság:SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossEgy pár:310 rozsdamentes acél Bar Következő:316L rozsdamentes acél lemez

Vizsgálat