Preciziós cső

Preciziós cső
Chat Now
Termék részletek

Huitong különleges Steel Co., Ltd, a híres kínai precíziós cső gyártója és szállítója, felfegyverez-val egy termelő gyár és a vállalat és egy szakmai precíziós cső exportőre és eladó, mindig várjuk, hogy vásárolni, és nagykereskedelmi kiváló minőségű varrat nélküli acélcsövek, precíziós acélból készült cső, precíziós varrat nélküli acél cső precíziós acélcsövek üzemünkben.

Htongsteel vált, mint az egyablakos megoldás vezető szolgáltató a Precíziós csövek követelményeinek. Mi vagyunk az egyik legnagyobb exportőr és forgalmazók Precíziós csövek Kínában. Termékeink széles körben használták számos területén otthon és külföldön egyaránt. Minden osztály van, tökéletes irányítás és a teljesen automatizált gyártási annak érdekében, hogy a legjobb minőségű termékeket és gyors szolgáltatásokat kínálunk.

Termékek:

Ausztenites korrózióálló acélok

Duplex korrózióálló acélok

Nikkel ötvözetek

A Precíziós csövek Htongsteel készített hideg húzott, őrölt, rendkívül fényes, vagy fényes felülettel, attól függően, méret és a falvastagság szállítják.

Specifikáció:

Külső diameter0.5-50.8 mm (0.0197-2.)

Fali thickness0.10 3 mm (0,0039-0.118-ban.)

Vékonyfalú Precíziós csövek megy

tartomány:

Külső diameter0.787-130 mm (0.031-5.)

Fal thickness0.254-: 19.05 mm (0.010-0.750-ban.)

Kapcsolódó keresés: Varrat nélküli acélcsövek, precíziós varratmentes acélcsövek, precíziós acél cső, precíziós, varrat nélküli acélcső, precíziós acélcsövek, Precíziós csövek.

Vizsgálat