A kapacitás termeléséhez szükséges acél befejezte az éves feladatot 63,4%

- May 12, 2017-

Május 10-én, Li Keqiang miniszterelnök elnökölt az Államtanács vezetői ülésén, hogy meghallgassa a termelési kapacitás és a legfontosabb iparágak előrehaladását a jelentés visszafelé irányuló termelési kapacitásának megszüntetése és a gazdasági szerkezetátalakítás előmozdítása érdekében. A találkozó rámutatott arra, hogy a felesleges visszaeső termelési kapacitás feloldásához és megszüntetéséhez a fontos feladat strukturális reformjának kínálati oldala a fejlesztési mód megváltoztatása és az elkerülhetetlen régi és új energiaigények átalakítása.


Az év eleje óta a különböző régiók és osztályok továbbra is nagy figyelmet fordítottak a munka, a vas és az acél, a szénipar visszaszorításának visszaszorítására és pozitív eredmény elérésére, az ország 31,7 millió acéltermelési kapacitásáról tonna, 68,97 millió tonna széntermelési kapacitás, illetve az éves feladata 63,4% A De az ellenőrök azt is megállapította, hogy a szakasz a kereslet és a kínálat változások vezetett kapacitás képessége gyengült kapacitás, néhány helyen, hogy megszüntesse a visszaeső termelési kapacitás késedelmet, a személyzet az elhelyezés, az adósságelhelyezés, az egyesülések és az átszervezés nehezebb, és így tovább.


A CCTD kínai széndioxid-piaci hálózat megfigyelője, Chen Jie elmondta, hogy a széndioxid-kibocsátás eredőjeként és a nemzeti makro-kontroll szerepében a szén-dioxid-termelési kapacitás jelentősen felszabadulhat, különösen a fő széntartalom, a nagyszámú széntermelés és hasznosítás, növelte az értékesítést és a szállítási mennyiséget. Az illetékes állami szervek, hogy aktívan támogassák a racionális hozam a szén árak, a szén árak a legtöbb területen jelentősen csökkent. Az esős évszak megjelenésével, a vízenergia kibocsátásával, a vízenergia alacsony árakkal a tengerparti piacra, ami csökkenti a szénfogyasztást, a hőszén árak tovább mérséklődnek, a szénárak felgyorsulnak, hogy viszonylagosan visszatérjenek.


Az Acélszövetség helyreállítása során az Acélipari Szövetség kiderítette, hogy annak érdekében, hogy a szalagot minél hamarabb, egyértelműen, május 2- 25-től elszakítsák a közös találkozó termelési kapacitására, kilenc munkacsoportra küldenek "" Különleges ellenőrzések elvégzése. Várható, hogy júliusban és augusztusban a minisztériumi szövetség elvégzi a tartományok és városok teljes elfogadását.


Zhuo rekordot információk vas-és acél elemzője Cui Hong azt mondta: "Land Steel" egy problémás acélipar sok éven át a régi problémát, egyre többet játszott, a tavalyi évtől az ország küldött számos ellenőrök helyszíni felügyelet és kitettség, és a felelős személy foglalkozni, és elért figyelemre méltó eredményeket. Az adatok jelenlegi összefoglalása szerint a tartományok és az autonóm régiók összesen több mint 500, összesen 119 millió tonna termelési kapacitást bocsátottak ki a "földi acél" vállalkozásoknak. A "gyors acélipari földterület" kapacitásával, a kínai acéliparnak a jövedelmezőség elérése érdekében elősegíti az acélipar következő egészséges és rendezett fejlődését.


A munka munkájának következő lépéseire tekintettel a találkozó arra is rámutatott, hogy több piacorientált szabályt kell alkalmazni, a szilárd és hatékony megszüntetést és a felesleges visszaeső termelési kapacitás felszámolását. Határozottan vizsgálja és kezelje az illegális termelést és építést, és nem felel meg a vállalkozás környezetvédelmének, minőségének, biztonságának és egyéb normáinak, a szegény helyek súlyos elszámoltathatósági munkájának. A határon belül megtalálható a "szárazföldi acél" termelési kapacitás korai vizsgálatában, hogy teljes mértékben tiltsák le, távolítsák el a berendezést és megakadályozzák az újjáéledést. Az éves kapacitás bevonása a szénbányák feladataira november végéig az összes kilépéshez. Kiküszöbölni, megállítani építése, lassú építése szén projektek a feladatot a lehető leghamarabb, hogy tisztázza a határidőt, felelősséget az embereknek. Másodszor, jó munkát kell végeznünk a letelepítési munkásoknak kiemelkedő pozícióban. Harmadszor, meg kell erősítenünk a felügyeletet és a felügyeletet, minden telepet időben be kell jelenteni a vonatkozó információk termelési kapacitásához, javítani kell a jelentési rendszert, hogy megakadályozzuk a visszaeső termelési kapacitáscsalások megszüntetését, és határozottan ellenőrizzék az alacsony minőségű szén behozatalát.


Egy pár:Li Yiren: Hogyan lehet felismerni, hogy Kína vas-és acélipar intelligens frissítés Következő:Március 24.: Napi vágótekercsek tervezése