Az acéltermelési kapacitás belépett a döntő időszakba

- May 19, 2017-

Fejlesztési és Reform Bizottság, Ipari és Kereskedelmi Minisztérium, más minisztériumi közös ülésekkel foglalkozó tagegyüttesekkel együtt, a koordináció erősítése érdekében, nagy figyelmet fordít a feladat végrehajtására, elősegíti a Bizottság, a CPC Központi Bizottság Bizottság és az Állami Tanács a döntéshozatali intézkedések túlkapacitásának megoldására, a Fejlesztési és Reform Bizottság, A régió jó munkát végez az éves feladatcélok bomlása és a munka végrehajtására összpontosít. Jelenleg ebben az évben a vas és acél széntermelési kapacitás javasolt csökkentését teljes mértékben végrehajtották az érintett vállalkozásoknak, berendezéseknek és bányászatoknak, hogy jó kezdethez jussanak.


Eddig ebben az évben az ország acéltermelési kapacitása 31,7 millió tonna befejezni az éves feladat 63,4%; összesen 68,97 millió tonna a széntermelési kapacitással, hogy teljesítse az éves feladat 46%. Meg kell jegyezni, hogy az acél a termelési kapacitásokhoz nem tartalmaz illegális "szárazföldi acél" kapacitást. Az "acél országa" esetében a régió alapvetően alapos vizsgálatot végzett, a vizsgálatok azt mutatták, hogy "a szalag acél" termelési kapacitása megszűnt, az acélpiaci rendet tovább javították. Jelenleg megerősítjük a felügyeletet és az ellenőrzést annak érdekében, hogy június 30-ig a teljes tilalom a "föld acél".


Az Államtanács kiépítésével összhangban ez év januárjában a vas- és acélipar a 12 ellenőrző csoportból álló minisztériumi közös találkozók fejlesztése során felmerülő többletkapacitás és nehézségek megoldására 30 tartományra (autonóm régiók és önkormányzatok) és a Xinjiang Termelési és Építőipari Corps speciális ellenőrzések elvégzésére, Ellenőrizze a 228 vas-és acélipari vállalkozások, 150 szénbányák.


Meng Wei elmondta, hogy a vizsgálati helyzet, 2016-ban az ország 400 köbméter és alatt a 39 massza, mögött a vas termelési kapacitása 6,77 millió tonna, 30 tonna és alatt a konverter és az elektromos kemence 71, mögött acél termelési kapacitás 10,96 millió tonna. Körülbelül 300.000 tonna kisebb a méret a kis szénbánya mintegy 1500, mögött a szén termelési kapacitása 120 millió tonna. 2016 a vas- és acélipar az elmaradott acélgyártási kapacitás hátrányos termelési kapacitásának kiküszöbölése érdekében szükség szerint le lett bontva vagy lezárva; zárva kell tartani és határidőn kívül az osztály szénbányák, már végrehajtották, ahogy szükséges zárni.


Figyelembe véve a kínai acél "a termelési kapacitás" lépett egy új szakaszban, az általános nyomás fokozatosan megkönnyíti a felesleges kapacitást, strukturális ellentmondások egyre kiemelkedőbb. E célból Zhou Jianqi azt javasolta, hogy a jövőbeni "kapacitáspolitika" hígítsa a mutatók "mennyiségét" a szigorú környezetvédelem révén, hogy megszüntesse a nem megfelelő termelési kapacitást és a nem hatékony termelési kapacitást; a nemzetközi fejlett gyakorlatokra való hivatkozás, kombinálva a fejlett kínai vállalatok kibocsátástechnológiai szintjével, tovább Javítsák a vas- és acélipari vállalkozásokat az intenzív területeken és az ipari intenzív területeken a vas- és acélipari vállalkozások, a fő szennyezőanyag-kibocsátási szabványok; erősíteni kell az ösztönzőket a vas- és acélipari vállalkozások ösztönzésére a tiszta kibocsátások elérése érdekében.


6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Rólunk


A Htongsteel az egyetlen megoldás vezető szállítója az összes acélcső, acéllemez, acéllemez és acélcsőszerelvények követelményeinek. Mi vagyunk az egyik legnagyobb exportőrök és forgalmazók a rozsdamentes acélból készült cső, rozsdamentes acél lemez és rozsdamentes acél bár Kínában. Termékeinket széles körben használják számos területen mind otthon, mind külföldön. Minden részleg tökéletes irányítás és teljesen automatizált gyártás alatt áll, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségi termékeket és gyors szolgáltatásokat kínálja.


Ha szándékában áll megérteni minket, akkor hívja fel hamarosan.
Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Egy pár:Acél termelési kapacitás befejeződött, több mint a fele az év Következő:Ez az év a szén-dioxid-mentesítő termelési kapacitási program kiadása