Acél termelési kapacitás befejeződött, több mint a fele az év

- May 24, 2017-

A nemzeti fejlesztési és Reform Bizottság hivatalos honlap Hírek, a 2017, acél és szén, hogy a munka

továbbra is elvégzi, és pozitív eredményeket. Eddig, az országot a acél termelési kapacitása 31.7 millió tonna, befejezte az éves feladat 63.4 %; összesen 68.97 millió tonna szén-termelési kapacitás, 46 %-a az éves feladat befejeződött. A folyamatos haladása acél és a szén, a termelési kapacitás, gazdasági struktúrájának optimalizálása és átalakítás a régi és új kinetikus energia, a pozitív eredmények fokozatosan kialakuló, kiemelve a teljesítmény: első, jelentősen a vállalkozások hatékonyságának javítása. Az első negyedévben, a vas és acél Szövetség tagja vállalat profitál az azonos időszak utolsó év veszteség 8,75 milliárd jüan a profit 23.28 milliárd jüan; a második az elmaradt munkabérek társadalombiztosítási csökken. Shanxi tartományban, március végére a halmozott elmaradt bérek 2016 végéig le 58.4 %; felhalmozott társadalombiztosítási végéig 2016 10,8 %-kal csökkent; harmadik ipari struktúra optimalizálása és fejlesztése. Minőségi termelési kapacitás az ipari korszerűsítése a vezető szerepet játszanak tovább; Negyedszer a piaci verseny érdekében jelentősen javult. Visszamenőleges megszüntetése révén illegális építkezések tisztítsák meg három különleges műveletek végrehajtásának közös, és további zzön a piaci környezetet teremt.

Fejlesztési és Reform Bizottság azt mondta, hogy a vas- és acélipar, hogy aktívan támogassa a munkáját, nem csak, hogy a behajtás hatékonyságának előmozdítása és hatékonyságának javítása, és fokozza az üzleti és a társadalmi bizalom, de egyben testesíti meg az egész társadalom a kínálati oldalon, a strukturális reform konszenzus előmozdítására.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

Egy pár:Az Egyesült Államok akarat dob japán és Dél-Korea elleni szankciók Következő:Az acéltermelési kapacitás belépett a döntő időszakba