Li Yiren: Hogyan lehet felismerni, hogy Kína vas-és acélipar intelligens frissítés

- May 16, 2017-

Az elmúlt 100 évben acél anyagok már a világ legszélesebb körben használt, nélkülözhetetlen funkcionális szerkezeti anyagok, még mindig a fém anyag belsejében a leginkább költséghatékony, a legszélesebb körben használt, a következő hosszú ideig marad ez az állapot. A "Made in China 2025" végrehajtása, Kína berendezések gyártási ipar fokozatosan a high-end színvonalat, hanem elválaszthatatlan erős támogatását a acélok és a minőségbiztosítás.


Itt van egy kérdés, hogy a berendezéseket gyártó ipar-a high-end szintre a tendencia, hogy alkalmazkodjanak a berendezéseket gyártó ipar, az acél iránti kereslet, amely az acélipar, intelligens minőségének javítása érdekében a hagyományos acélipar gyártási először meg kell megoldani a problémát a

    

Az elmúlt évtizedekben Kína vas- és acélipar elért gyors fejlődés, a kezdetektől fogva, a reform és nyitás egy éves termelés több tíz millió tonna acél, 30 év, rövid idő után, és most egy éves termelés több mint 800 millió tonna. Bár ez ", hogy a termelési kapacitás" korszak, de a jövőben, a vas- és acélipar továbbra is frissíteni az egész nemzeti gazdasági szerkezetét, különösen a berendezéseket gyártó ipar számára fontos szerepet játszik a magas szintű a játék.
rólunk


Htongsteel vált, mint az egyablakos megoldás vezető szolgáltató a acélcső, acéllemez, acél bár & acélcső szerelvények követelményeinek. Mi vagyunk az egyik legnagyobb exportőr & forgalmazók rozsdamentes acél cső, rozsdamentes acél lemez & rozsdamentes acél Bar Kínában. Termékeink széles körben használták számos területén otthon és külföldön egyaránt. Minden osztály van, tökéletes irányítás és a teljesen automatizált gyártási annak érdekében, hogy a legjobb minőségű termékeket és gyors szolgáltatásokat kínálunk.


Ha Ön az a szándéka, hogy megértsék us, majd hív ez hamarosan.


 Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

Egy pár:"Mentén az út egészen" kiemeli az erejét az erejét a nemzetközi acél elrendezés Következő:A kapacitás termeléséhez szükséges acél befejezte az éves feladatot 63,4%