Vas és acélipari egyesülések és felvásárlások gyorsított

- May 11, 2017-

Piaci fekete termék nyersanyagárak crash nehéz a jelentős hazai acélipari vállalatok, termelési kapacitás, egyesülések és átszervezése a közúti blokk. Kedden, Guangzhou napi reporter tanultam számos vas- és acélipari vállalatok, az összefonódást követően a Baosteel, Wuhan vas-, acél, vas- és acélipari vállalatok számos van sör számos szerkezetátalakítási: Anshan vas és acélipari csoport részt vesz a szerkezetátalakítás a Northeast különleges Steel Group, 51 %-át. És az északkeleti különleges acélipari csoport, hogy fontolja meg a jövőben Fushun speciális acél platform afelől, hogy a teljes lista. Az acél ára továbbra is, hogy fejest, egy acél készletek azok még folyamatban van, alá.


Ipari források, a Northeast speciális acél tervezi, hogy fizessen a tartozás teljes összegére, a következő részlet egy bizonyos összeget a fedezeti követelések, több, mint a nem elsőbbségi követelések, beleértve a nyilvános ajánlattétel kötvények összegét visszafizetni adósság-részvény swap-ügylet. Még mindig bizonytalanság övezi a reorganizációs terv.


Intézmények: rövid távú összpontosítani átszervezés lehetőségek


A megnyitón a kilencedik Kína nemzetközi vas- és acél konferencia ezen a héten, vétek miniszter az ipari és iparági Xin Guobin azt mondta, hogy aktívan kell megoldani a fölös kapacitás, acél, és felgyorsítja a átalakítása és korszerűsítése az acél ipar. Az iparág úgy véli, hogy a jövőben ipar szerkezete optimalizációs folyamat, gyártási és egyesülés, átszervezés lesz az ipari fejlesztési trend.

 

Baodong-csoport vezérigazgatója Chen Derong úgy véli, hogy Kína acélipar egy újabb fordulója az egyesülések és felvásárlások idő ablakot megnyitották. Az ipar majd átszervezése, a fúziók és felvásárlások eléréséhez az ipari méretű banner és a szervezeti felépítés, a mérkőzés, és az állami tulajdonban lévő acélipari vállalatok a vegyes tulajdon reform kombinált. Állami tőke a jövőben acélipar részesedése tovább kell csökkenteni az állami tulajdonban lévő részvények csökkentése és a vegyes tulajdon reformja, állami tulajdonban lévő acélipari vállalatok. Arányának folyamatos csökkentését állami tőke segít az iparág Thanatosz a teljes verseny fenntartásához, és tovább növeli az ipari hatékonyságot.


Guangzhou napi reporter tanultam, hogy a vas- és acélipari vállalatok egyesülése és átszervezése, az út nem egyik napról a másikra, Shougang és Hebei Vas és acél tavaly a különböző problémák közös és rekedt. De a fúziós és átszervezése az általános irányban van állítva, a piaci intézmények még várható, hogy átrendezése a különböző szerkezetátalakítási: várhatóan 5-8 év múlva, a meglévő hazai vas- és acélipari vállalatok fogják vonni 10 nagyobb ipari csoportok.


Az egyesülés és az átszervezés elvárások hosszú ideig a "medve piac", a csökkenés acéllemez beruházási érték A részvények javult. Wanlian értékpapírok elemzők tanácsot kiskereskedelmi befektetők számára, hogy a hangsúly a rövid távú szerkezetátalakítási lehetőségek, az acél-készletek és a középvonal érték befektetési lehetőségeket.


Egy pár:304 Nagy átmérőjű rozsdamentes acélcső Következő:90 fokos könyök