Környezetvédelmi korlátozott termelési politika még a bombázás időszak acél szárnyalt száz jüan

- Oct 10, 2018-


Az azonnali piacon továbbra is emelkedik. Különbözik a tegnap, az észak-déli acél piaci árak egy kis folyamatosan növekszik a fő hang a kereskedők több egyesített művelet. A mennyiség egy kis változás a Péter, miatt tegnap áruk, előre a piacon ma, de a forró déli piac kissé kihűlt, a teljes szállítmány nem érte el a szintet a tegnapi, a normális csak akkor mérhető. Az északi piacnak egy jó üzlet, a piac aktív, pozitív, a bankkártya-elfogadói lemez lefelé feltöltési kétszer emelt a többség. De az általános helyzet a szokásos feltöltési a bank után a fesztivál, a spekulációs alapok a helyzet még nem jelent meg.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Jelenleg a piac általános teljesítményéhez, túl a korábbi piaci elvárások, többsége a megtekintés előtt a fesztivál után, hogy az októberi acél vagy az első, hogy elnyomják a hozzáállása a fiatalok. De bekísérte a kezdet, nem az egész hangot fog változni, hogy ez azt jelenti, hogy az acél város, hogy egy hullám a tartós erős emelkedő piaci dob?

Egy rövid ideig a piac ezüst tíz folyamatos növekedése az időzítés, nem túl érett. De a nagy hang az ezüst tíz sokk nem fog változni, sok, abban a pillanatban. De a tempót egy kicsit meg fog változni.

Egy pár:Az acélipar nyereség első felében nőtt több mint 1. Alkalommal 5-ször Következő:Rebar rövid távú mentése többet igényel a gyengébb vagy agyrázkódás