Hazai acél ára kissé magasabb vasérc Import árak ingadozása

- Oct 11, 2018-

Shanghai, szeptember 24 (Xinhua) piaci készletszintet, a könyvtár alkotnak egy bizonyos nyomóerőtől, enyhén felfelé hazai helyszínen acélárak előtti feltöltési folyamatos csökkenése miatt. Az árak az importált vasérc egy kis ingadozás, és a port készlet szintje továbbra is magas.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

A lemez piaci, teljes ár enyhén lefelé. Melegen hengerelt tekercsek árán esett kissé, 4342 jüan / tonna átlagos piaci értékének jelentős melegen hengerelt termékek fő piaca, a héten esett 15 jüan. A közepes és nehéz lemez ára valamivel, esett a fő piaci mainstream előírások 4474 yuan / tonna, az országos átlagos ár egy hétre le 24 jüan. Jelenleg a szociális készlet acél továbbra is csökken, jelezve, hogy a piaci kereslet teljesítmény tisztességes. Acélművek esetében alacsony készletek, árak tartható stabil, amely teszi a piacra érkezése költségek a magas szintű, továbbra is fenntartani egy bizonyos fokú piaci árának támogatása.

A piacon az importált vasérc enyhén illékony helyzetben van. Jelenleg a "Nyugati új Sinkanszen", legfrissebb jelentése szerint 62 %-os minőségű importált por vasérc ára 69 amerikai dollár az első sorban a holtpont, acél malmok előtt a feltöltési könyvtár, bár volt nőtt, de még mindig kis mennyiségben a beszerzés-orientált, a teljes üzleti forgalma nem nagy, az áremelkedés nem elegendő. Iron ore port készletek továbbra is magas, ez utóbbi mindig nehéz megszabadulni a gyenge minta.

Egy pár:Rebar rövid távú mentése többet igényel a gyengébb vagy agyrázkódás Következő:A múlt hónapban az acélipar PMI-je 52 volt: a készletnövekedés felgyorsult