Rövid bevezető-304 rozsdamentes acél lemez

- May 11, 2016-


304-es rozsdamentes acél lemez, széles körben alkalmazott, jó korrózióállóság, hőállóság, alacsony hőmérsékletű erejét és mechanikai tulajdonságok; Bélyegzés, hajlító, mint jó forró munka képesség, nincs hőkezelés edzés jelenség (nem mágneses, - 196 ° C hőmérséklet segítségével)


304L rozsdamentes acél lemez hegesztés után, vagy megszüntesse a stressz, azt jó ellenállás gabona korrózió; Azzal a feltétellel, hogy hőkezelés nélkül akkor is tartsa jó korrózióállóság, hőmérséklet - 196 ° C-800 ° c-ra.


A sínacél jellemzői szerint öt típusa lehet osztani: ausztenit, ausztenites - vas, vas gabona és a martenzit típus, csapadék keményedő. Követelmények ellenáll az oxálsav, kénsav, vas (III)-szulfát-, nitrát, salétromsav, hidrogén-fluorid, kénsav, réz-szulfát, foszforsav, hangyasav, ecetsav, stb mindenféle savas korrózió, széles körben használt vegyi anyag, élelmiszer, gyógyszer, papíripari, olaj és atomenergia-ipar és építése, konyhai eszközök, edények, autó, háztartási készülékek mindenféle alkatrészek.


Rozsdamentes acél lemez felülete sima, magas plaszticitás, szívósság és mechanikai szilárdság, savas és lúgos korrózió gáz, megoldás, és más média. Ez az egy fajta ötvözött acél nem könnyen a rozsda, de egyáltalán nem a rozsda.

‍‍

Így módszerrel a 304 rozsdamentes acél lemez lehet forró gördülő- és hideghengerléséhez kétféle osztva, beleértve a 4 mm-es vastagsága vékony hideg 0,02 hengerelt lemez és vastag lemez 4.5-100 mm.


Annak biztosítása érdekében, hogy mindenféle rozsdamentes acél lemez erősségét, szakítószilárdság, Szakadási nyúlás és keménység és egyéb mechanikai tulajdonságai megfelelnek követelményeinek, megelőző kezelés után, izzítás, szilárd oldat és öregedésgátló kezelés, szállítás acél hőkezelés.


304 rozsdamentes acél lemez felületén gyönyörű és a lehetőségét, hogy további diverzifikációjára, amelyeket sok teljesítményt, mint a jó korrózióálló teljesítmény, hosszú tartós mint hagyományos acélból, nagy szilárdságú, és ezért a nagy lehetőséget, vékony lemez, magas hőmérsékletű oxidációs ellenállás és nagy szilárdságú, így képes a harcot a tűz, a szokásos hőmérséklet, feldolgozás, azaz könnyű műanyag feldolgozás , egyszerű karbantartási alapozni nem Felületkezelés, tiszta és fényes, jó hegesztési teljesítmény.

Egy pár:304-es sorozatú termékek vizsgálatára Következő:A szén-dioxid-337 vizsgálat acél- és ötvözött acél termékek