Április Stahlindustrie PMI-Index Für Zwei Aufeinander Folgende Monate mező Von 49,1 % Wurde

- May 03, 2017-

Áprilisban az acélipari PMI index 49.1 %, le 1,5 százalékponttal, az előző hónapban volt, és két egymást követő hónapra esett.

Ezek közül a termelési index nőtt a négy alkalommal a legmagasabb közel egy év; kész termék készlet index bővítése óta február 2015-re a legmagasabb; és az új rend index, a beszerzési ár index 50 %-ra csökkent először ebben az évben a vonal alatt. A PMI mutatja az acélgyártás április magas szintű megrendelések esett, az elmaradás a vállalati készlet, nyersanyag költségek támogatása a hiánya az acél ára.

Az új megrendelések az acélipar áprilisban is visszatért az összehúzódás intervallum 46,9 % 50 % alatt a 3 hónap, 3,7 százalékponttal, az előző hónapban megszűnése után, és a két esett a legalacsonyabb, mivel július 2016. Ez azt mutatja, hogy az acél ára zuhant, és a helyzet a pénzügyi megszorítások, az ügynökök és a végfelhasználók számára, hogy acél megrendelések óvatosabb, acél megrendelések részesült az eladási nyomás jelentősen megnőtt.

Április hazai acél ára mellett a rebound, a hónap végén, az egész hónapban sokkok esett. A jelenlegi hazai acél ellátást főként nyomást növelni, szűk tőke nyersanyag költségének támogatása gyengül. Azonban a hazai makrogazdasági fejlesztési-, acél- és termelési kapacitás megerősítése a környezetvédelmi vezetési, acél ára van pozitív hatással, az újabb fellendülés az acél ára. Várható hazai acél ára fog lehet futtatni a trend sokkok.rólunk

Htongsteel vált, mint az egyablakos megoldás vezető szolgáltató a acélcső, acéllemez, acél bár & acélcső szerelvények követelményeinek. Mi vagyunk az egyik legnagyobb exportőr & forgalmazók rozsdamentes acél cső, rozsdamentes acél lemez & rozsdamentes acél Bar Kínában. Termékeink széles körben használták számos területén otthon és külföldön egyaránt. Minden osztály van, tökéletes irányítás és a teljesen automatizált gyártási annak érdekében, hogy a legjobb minőségű termékeket és gyors szolgáltatásokat kínálunk.

Ha Ön az a szándéka, hogy megértsék us, majd hív ez hamarosan.

    

https://sxhtsteel.en.alibaba.com/

 

Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039

Egy pár:A kiigazítás, az acél ára hiánya okozta túlzott kereskedelem védelme Következő:S31635 Rozsdamentes acéllemez