304-es sorozatú termékek vizsgálatára

- May 16, 2016-


304 rozsdamentes acél is széles körben használt a termék, a rozsdamentes acél lemez, rozsdamentes acél cső, rozsdamentes felszerelés, rozsdamentes acél bar/rúd és egyéb rozsdamentes szerelvények. Itt mi elemzés a 304 rozsdamentes acélból készült termékek teljesítményét a következő:


304-es rozsdamentes acél van jó szemcseközi korrózió-ellenállás teljesítmény, kiváló korrózióállóság, hideg munka és teljesítmény, amely lehet használni, mint a hő ellenállás rozsdamentes acél bélyegzéssel. Ezzel egyidejűleg, e acél - 180℃under a feltétel továbbra is jó mechanikai tulajdonságokat. Egy szilárd oldat plaszticitás és szívósság, acél hideg munka lehetőség jó; Az oxidáló savas és légköri korróziónak ellenálló, víz és más adathordozó. Ennek eredményeként, 304 rozsdamentes acél cső termelés és a fogyasztás, a legnagyobb, a legszélesebb körben alkalmazási körét acél.


304-es rozsdamentes acél jó hideg és meleg működő teljesítmény, lehet használni mindenféle hideg és meleg működő folyamat, általános kovácsolás, rozsdamentes acélhuzal, rozsdamentes acél huzal, rozsdamentes acéllemez, rozsdamentes acél szalag, drót és más kohászati termékek forró működik 900-1180 ℃. hideg működési hőmérséklet tartománya lesz könnyebb, nem külön nehézségekkel, mert két fajta acél egyszerű, hogy hideg edzés , ha túl nagy hideg deformáció, kell közepén izzító kezelés, további feldolgozásra.


1. a hőkezelési folyamat során


304-es rozsdamentes acél cső szilárd oldat kezelés hőmérséklet 1080-1100 ℃, hűtővíz, vagy levegő hűtés. Hideg köztes izzítás hőmérséklete több mint 850-970 ℃, vízmelegítésre megőrzése egy bizonyos idő után. Miután szilárd oldat kezelésére szervezetek számára ausztenites acél néha van is egy kis mennyiségű Ferrit.


2. a hegesztés


304 rozsdamentes acél cső visszatartani a karbid csapadék, hegesztés, hegesztés általános módszereket használhatja. Kézi elektromos ívhegesztés, szén-dioxid-0,04 % - 0,04 %-a 304 rozsdamentes acélból készült vékony rész méretét is lehet elfogadni a 002 elektróda közötti kristályos korrózió tendencia hegesztés, a vastag szakasz után nem termelnek, megtartani a közötti szemcsés korróziós ellenállás-hegesztés, a hőkezelés után hegesztés és hőkezelés nélkül kell után meg kell változtatni ausztenites rozsdamentes acél 304 L rozsdamentes acél vagy stabil.


3. hideg képező előadás


304 rozsdamentes acélból készült vékony lemezt a kérelmezési eljárást, gyakran használják a hidegen alakított működését. A hideg képező előadás a sima alakzat és a hozam az intézkedés fontos technikai indikátorok. A hideg alkotó tényezők befolyásolják a 304 rozsdamentes acél több, szintén nagyon összetett. Ami a metallography tényező elsősorban acél összetétele következtében, a króm és a nikkel egyenértékű a hagyományos húzó tulajdonságok nyúlás index aránya ugyanis egy fontos jellemzése. Annak érdekében, hogy jó hideg képező előadás, ellenőrizni kell az acél króm és a nikkel egyenértékű megfelelő aránya.


4. alkalmazás


Használt élelmiszer berendezés, ez is széles körben használt általános atomenergia-ipari berendezések alkatrészei, vegyi berendezések, stb. Alkalmas mély rajz részei és savas csővezeték, konténer, stb. Járművek, autóalkatrész dobozok, háztartási gépek használják ezt az anyagot. Az ausztenites rozsdamentes acél előállítása és fogyasztása acél, vékonyfalú, gyártása során leggyakrabban használt savas csővezeték és alkatrészek, stb. Is gyakran használják a króm és a nikkel rozsdamentes acél- és rozsdamentes acél hegesztési magházrészek, nem mágneses összetevők és alacsony hőmérsékletű környezetben használja az összetevők.

Egy pár:ASTM A789 / A790 S31803 / 2205 Duplex rozsdamentes acél cső Következő:Rövid bevezető-304 rozsdamentes acél lemez