"Mentén az út egészen" kiemeli az erejét az erejét a nemzetközi acél elrendezés

- May 23, 2017-

A megnyitó a "nemzetközi együttműködés csúcstalálkozó fórum" ben Pekingben tartott, május 14-én. Hszi Csin elnök vett részt, és kézbesített egy alaphang beszéd című "Épület", a "Közös munkával" az út mentén. Hszi rámutatott arra, hogy 2013-ban Kazahsztánban és Indonéziából javasolt építeni a Selyemút gazdasági övezetben és a huszonegyedik század tengeri Silk Road, az "egyirányú" kezdeményezés. Az elmúlt négy évben több mint 100 országok és nemzetközi szervezetek van aktívan támogatott és vett részt az építőiparban "az út egyik oldalán". Fontos az ENSZ Közgyűlése és az ENSZ Biztonsági Tanácsa határozatainak is szerepel az "egyirányú" építése. "Az út" épület fokozatosan a koncepció cselekvésre, a látás, a valóság, a gyümölcsöző építése.


Kína együttműködik számos nemzetközi pénzügyi és fejlesztési ügynökségek, hogy támogatja az "egyik módja az út mentén" projektek, beleértve az azonos a kínai által vezetett ázsiai infrastruktúra Beruházási Bank és a BRIC-országok új Fejlesztési Bank. A regionális pénzügyi intézmény által létrehozott Kína a fő üzleti tevékenysége, az ázsiai infrastruktúra Beruházási Bank minden infrastruktúra az ázsiai-csendes-óceáni térségben.


Kína növeli az "egyirányú" alapok, hogy támogassa az új főváros a 100 milliárd jüan; egy időben, ösztönözve a pénzügyi intézményeket elvégzésére RMB tengerentúli alap üzleti mértéke várhatóan mintegy 300 milliárd jüan. A 2014-től 2016-ban Kína teljes térfogatra "egyik oldalon az út mentén" felülmúlta US $ 3 trillió, míg Kína fektetett több mint 50 milliárd dolláros országban"az út". Kínai vállalatok már épített több mint 50 országban, több mint 20 országban gazdasági és kereskedelmi együttműködés zóna, az ország közel 1,1 milliárd dollárt az adó- és 180.000 munkahelyek létrehozásához.


Az állam több és több figyelmet szentelt az út mentén, vas-és acélipari kell változtatni a saját technológia, alkalmazkodni a stratégia jobban megy.

    QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpg


   


Egy pár:310S rozsdamentes acél kerek Bar Következő:Li Yiren: Hogyan lehet felismerni, hogy Kína vas-és acélipar intelligens frissítés