Miután az acélipar korlátozott termelést ért el októberben, az acélár emelkedhet?

- Sep 27, 2018-


Tangshan után a "legfontosabb iparág őszi és téli differenciál csúcs termelési teljesítmény értékelése Guidance Advice" egy másik piaci hír, hogy egy másik acélgyártó tartomány Jiangsu nemrég lesz korlátozott termelési intézkedéseket, bár nincs egyértelmű korlátozott termelési dokumentumok, de néhány helyi acélipari már kapott korlátozott termelési verbális értesítés,

Az egyedi, korlátozott gyártási idő 11.1-11.30, egy hónapig tart, megköveteli, hogy az acélüzem a tervet korlátozott termelésről számoljon be, minden régió saját helyzetének megfelelően alakuljon ki. A CISA adatai szerint szeptember elején a nagy acélipari vállalat átlagos napi teljesítménye 1,972 millió tonna, 70,100 tonnával nőtt, ami 3,69% -os növekedést jelent. A nyers acél teljes gyártása szeptemberre várhatóan augusztusban újra fellendül, hiszen ez az év tonna acél nyeresége jobb, az acélmalmoknak oka van a termelés korlátozása előtt a növekedés előtt.

17.jpg

Ezen kívül szerint a hazai hiteles acél felhő üzleti platform monitoring adatok azt mutatják, hogy szeptember 21-től az acél társadalmi leltárt 8,464 millió tonna képest az elmúlt héten csökkent 136000 tonna, megfordítva a szeptember első két hetében leltár folyamatos növekedés irányzat. A teljes készlet alacsony szinten marad, közvetve jelezve a hazai acél iránti kereslet stabilitását.

Egy pár:A múlt hónapban az acélipar PMI-je 52 volt: a készletnövekedés felgyorsult Következő:Rozsdamentes acél 304 / L 310S 316 / L 321 347 2205 csövek készleten!