A szén-dioxid-337 vizsgálat acél- és ötvözött acél termékek

- May 05, 2016-

A helyi idő szerint április 26-án az Egyesült Államok Steel Corporation alkalmazása a nemzetközi kereskedelmi Bizottság az Egyesült Államok, Kína ő Bei vas kér és acélipari csoport, Shanghai Bao Steel Group és más 40 kínai acélipari vállalatok Egyesült Államok szén-acél kivitel ötvözött acéltermékek iktatott 337 vizsgálat és közzétesz egy állandó kizárás vagy megszüntetésére. Hogy a nemzetközi kereskedelmi Bizottság Egyesült Államok 30 napon belül értékeli a petíciót, és aztán úgy döntött, hogy a vizsgálat lefolytatására, vagy nem. Egyszer után hiba bejelentés érkezett válaszok, majd kínai acélipari vállalatok valószínűleg szembe a vizsgálat a trösztellenes bírságot.


Az Egyesült Államok Steel Corporation elődje alakult 1864-ben, Carnegie Steel Company, székhelye az Egyesült Államokban a legnagyobb integrált acélipari vállalatok. A vádlott kínai acél a vállalkozások és a kereskedők colluded ellenőrzésük árak, lopás, kereskedelmi titkokat, és ezen keresztül hamis címke elkerülése érdekében az iparűzési adó, követelmények az Egyesült Államok "1930-as év adó törvény" szakasz 337 vizsgálat, hogy blokkolja a kínai acél termékek exportálása az amerikai market.the Egyesült Államok Steel Corporation, majd minden eszközzel harcolni a méltányos kereskedelem , és folytassa a szubvencióellenes és dömpingellenes ügyekben, elősegítik a meglévő bűnüldözői munkát.

337 vizsgálat utal, hogy az Egyesült Államok Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság szerint az 1930-as év végén az adó-törvény 337 része lehet a behozatali kereskedelmi szankciók, a tisztességtelen viselkedés vizsgálatot indított.


Commerce kereskedelmi jogorvoslat iroda vezetője adni egy címet, és azt mondta, a 337 vizsgálat középpontjában a szellemi tulajdon jogok megsértése, és acéltermékek viszonylag érett termékek, nincs ilyen dolog, mint egy szellemitulajdon vita. Az úgynevezett szellemi tulajdon megsértése állítólagos ténybeli hiányosságokban, remélem, hogy a nemzetközi kereskedelmi Bizottság az Egyesült Államokat, hogy utasítsa el a panaszt. Az Egyesült Államok Steel Corporation, a kínai acélipar iktatott 337 vizsgálat az alap, a kínai acél kivitel jelentősen emelkedett. Az elején 2014, Kínai acél kivitel továbbra is növekszik, 2015 végéig acél export több mint 10 % teljes kimeneti.

Során a kereskedelmi súrlódás a világ legnagyobb acélgyártó Kínában eddig a mozgalom az Egyesült Államokban Steel Corporation a legtöbb merész és intenzív cselekvési.

Jelenleg a kínai acél termelési számlák közel fele a világ. Kínai acél kivitel ok nemzetközi dömpingellenes, de nevében a jogsértés a szellemi tulajdonjogok, a panaszt, ez az első eset. Kínai acél ipar-Egyesület igazgatója adni egy címet, és azt mondta, hogy sokkolta őket a "337 vizsgálat alkalmazása az Egyesült Államok Steel Corporation, a vonatkozó ellenőrzési kimenet, az ár, forge eredete és úgynevezett szellemi jogok megsértése díjak nem a tényekre, ellentmondás, és a beosztáshoz kapcsolódó. Ezért abban a reményben, hogy az Egyesült Államok Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság, hogy utasítsa el a panaszt.

Az igazgató azt is elmondta, hogy a Kínai Vas és acél szövetség, mint ipari szervezet, mindig szigorúan betartják, a kínai törvények, és a többoldalú nemzetközi tevékenységek.

A rendező végül hangsúlyozta, hogy az acélipar, a Kína és az Egyesült Államok ossza meg széles körű közös érdekeket, kínai acélipar megállapodnak abban, hogy eszmecsere, kommunikáció, párbeszédet és konzultációt az Egyesült Államokkal, hogy mindkét fél teljes mértékben, és célja, hogy közösen fenntartani a piaci megbízás, és ellenzi a kereskedelmi protekcionizmus, és közösen megbirkózni a globális acél többletkapacitás probléma.


Egy pár:Rövid bevezető-304 rozsdamentes acél lemez Következő:Forró eladás 304 316 nehéz fal zökkenőmentes rozsdamentes acél cső-ipar számára